divendres, 12 de setembre del 2008

Comencem

Demà dissabte, a partir de la una del migdia, tornem a recuperar el fil de La Tertúlia. En el programa parlarem de:
·La seguretat al polígon industrial de Valls, després que aquesta setmana empresaris hagin denunciat l'increment dels robatoris.
·El nou curs polític: els reptes que tenen els partits a la ciutat, especialment abordant el procés obert a CDC per a escollir nova executiva local i comarcal.
·La crisi immobiliària també ens afecta. L'Ajuntament de Valls ha retallat de forma considerable, en gairebé un vuitanta per cent, els ingressos municipals en matèria d'impostos i taxes relacionades amb les obres. Com ens afectarà?
·Valls disposarà d'un centre de dia per a malalts mentals. Era una reivindicació impulsada per l'Associació Porta Oberta, que ha tingut el suport de l'Institut Pere Mata i el Pius Hospital de Valls.
·L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, absolt de la denúncia presentada per la Guàrdia Civil.
Esperem que siguin del vostre interès.
Fins demà
Gemma Casalé

2 comentaris:

Magi ha dit...

Aquest dissabte passat el senyor Papell va fer tota una exhibició de patetisme.
Si te algun ressentiment o frustració per que ningú compta amb ell, que se'l guardi. Les paraules que va dir abans d'acabar el programa se les podia estalviar. O sino que expliqui alló del duel de matinada entre els senyors Catalá i Magriñá i les posteriors trobades eróticoamoroses. Com dic, el senyor Papel, totalment patètic.

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitats per La Tertúlia i les innovacions que aneu fent. Jo us en proposo una de nova. Després de sentir el senyor Papell, per què no el fitxeu perquè faci el clic del pararazzi. És molt bo i té una gràcia esplicant les coses...