dilluns, 29 de setembre del 2008

Emissió de La Tertúlia del 27.09.08

Dissabte passat, dia 27, es va celebrar un ple històric per a la ciutat de Valls. Albert Batet (CiU) fou proclamat alcalde, en substitució de Dolors Batalla. Batet va obtenir el suport dels regidors de CiU i el PSC i afirmava que assumia l'alcaldia amb molta il·lusió.
La tertúlia del dia 27 va servir per analitzar la celebració del plenari. Va comptar amb l'opinió de Jordi Ferré, Cèsar Puig, Marta Alonso i Maria Àngela Rull. A continuació podeu escoltar la tertúlia i també l'esmentada sessió.

LA TERTULIA BLOC PRIMER
LA TERTULIA BLOC SEGON
LA TERTULIA BLOC TERCER
LA TERTULIA BLOC QUART

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel programa de diumenge i per l'esforç que devia suposar anar sincronitzant les intervencions del ple amb la dels tertulians. Tot va quedar molt professional. Felicitats una altra vegada.

Anònim ha dit...

Molt be la primera intervenció de Jordi Ferré. Ha fet una disecció amb molta llógica, ben estructurada i excelent exposició.

Juliá

Anònim ha dit...

La millor intervenció la del senyor Pallás. Un bon discurs. La del senyor Nogués està plena de veritats encara que li sobra un cert grau de tensió.

Cris

Anònim ha dit...

Els discursos oficials amb poc contingut de futur politic de la ciutat. Es desprén molt de continuisme, malgrat les opinions de la militancia i d'una part de les causes que han portat a l'actual situació.

Pep

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb la Cris i em va agradar l'intervenció d'en Pallàs. És el què tocava, entenc. En Nogués, en canvi, m'acostuma a agradar molt, pero aquesta vegada me va semblar massa àcid i carregat. Potser més envant suscriuré el que va dir, pero el dissabte m'hauria agradat més humanitat.